Close

Gabriel Toncean nu a rezistat tentațiilor Roxanei Ciuhulescu

Cunoscut ca presedinte al  Federației Române de Culturism și Fitness, dar și pentru fizicul său atent lucrat, Gabriel Toncean  și-a dezvăluit o nouă pasiune la fel de frumoasă, dar cu o doză mult mai mare de adrenalină decat fitnessul : zborul.

Zilele trecute, președintele FRCF a fost invitatul Roxanei Ciuhulescu la celebrarea unui secol de activitate a Aviației Militare Române. Evenimentul prezentat de fosta vedetă de televiziune a avut loc la Baza 90 Transport Aerian Otopeni și a fost cadrul ideal pentru pasionații de senzații tari care au putut da curs unor noi provocări cu aparate de zbor militare.

Gabriel Toncean nu a putut rezista tentației și a zburat cu avionul Forțelor Aeriene Române C-27J Spartan, însă asta i-a deschis doar apetitul. A urmat un zbor cu elicopterul IAR-330 Puma și apoi discuții cu pilotul aparatului de zbor, căpitan-comandorul Cristian Ciochină, în vederea obținerii brevetului de zbor.

“Senzația de concentrare și adrenalina pe care o ai în timpul zborului se aseamănă cu cele pe care le are un sportiv de performanță, așa că, da, m-a atras imediat zborul. Mi-aș dori să urmez un curs de pilotaj, însă o voi putea face abia după ce punem la punct urmatoarele evenimente ale federației. Nu doar că ne lăudam că și anul acesta am adus aur României la competiții internaționale, ci avem și o serie de competiții naționale precum Cupa Federației Române de Culturism și Fitness (3 septembrie) sau  Cupa României la Culturism și Fitness (15 octombrie), iar în octombrie și noiembrie ne vom reprezenta țara la Balkan Championships în Serbia, la World Men`s Championships din Spania și la World Fitness Championships în Polonia.” a declarat președintele FRCF Gabriel Toncean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook