Close

Gabriel Toncean, Cătălin Botezatu, Doina Melinte, Mădălin Ionescu și Dana Săvuică premiați pentru performanță

Cătălin Botezatu, Dana Săvuică, Doina Melinte, Mădălin Ionescu și Adelina Pestrițu sunt doar câteva dintre personalitățile premiate în gala realizatoarei de televiziune Adela Diaconu, Star Awards Gala 2015 – Gala Performanței, Creativității și Excelenței.

Evenimentul aflat deja la a V-a ediție, a strâns nume sonore ale showbizului românesc într-o decernare de distincții pentru recunoașterea meritelor în diverse domenii de activitate. Însă una din surprizele galei a fost Gabriel Toncean, Președintele Federației Române de Culturism și Fitness, care a fost premiat pentru activitatea remarcabilă în cadrul federației într-un timp scurt.
De la finele lui 2014 și până în prezent, Gabriel Toncean se poate mândri cu 8 medalii de aur, 10 medalii de argint și 7 medalii de bronz la Campionatul Balcanic, 4 medalii de aur, 1 medalie de argint și 4 medalii de bronz la Campionatul European și 1 medalie de bronz la Campionatul Mondial. Totodată, președintele FRCF a participat la congrese internaționale, a crescut gradul de pregătire în rândul sportivilor prin introducerea mai multor competiții anuale în cadrul federației, a facilitat înscrierea în competiții prin implementarea sistemului electronic și a atras noi parteneri pentru Federația Română de Culturism și Fitness. Pe lângă aceste realizări, Gabriel Toncean se mai poate lăuda și cu o vizibilitate crescută în mass-media, o bună colaborare a federației cu Ministerul Tineretului și Sportului, o echipă sudată a membrilor Biroului Federal și organizarea a 2 seminarii (antrenori si arbitraj) cu predarea unor lectori străini de renume mondial.
Pentru 2016, Gabriel Toncean și-a propus „obținerea mai multor medalii la competițiile internaționale de către sportivii români, acreditarea tuturor sălilor din țară de către FRCF și organizarea unui Campionat Mondial de Juniori în România. Fiind un adept al stilului de viață sănătos, îmi doresc popularizarea fitnessului în rândul elevilor și studenților și atragerea persoanelor vârstice către sălile de sport pentru o Românie sănătoasă. Un alt obiectiv al Federației Române de Culturism și Fitness este organizarea periodică a cursurilor de instructor fitness pentru a avea în toate sălile din țară personal pregătit la standarde înalte și cu certificarea aferentă.” a declarat președintele federației sportive.
În cadrul Galei Performanței, Creativității și Excelenței Gabriel Toncean a primit premiul „Cel mai bun conducător sportiv „. Printre invitații și laureații Galei s-au aflat personalități și vedete precum: Doina Melinte, Laurențiu Reghecampf, Cătălin Botezatu, Lăcrămioara Iordăchescu, Dana Săvuică, Mădălin Ionescu, Camelia Potec, Adelina Pestrițu, Trupa Amadeus, Nicușor Stan, Mihaela Borcea, Roxana Nemes și mulți alții.
Evenimentul a fost prezentat de Adela Diaconu și omul de radio și televiziune, Filip George.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook