Close

Nenumărate studii au demonstrat că un stil de viaţă sedentar este dăunător atât pentru sănătatea corpului, cât și pentru cea a psihicului. Mişcarea este unul din principiile de bază ale unui stil de viaţă sănătos. Unele persoane fac exerciţii fizice pentru sănătate, altele pentru frumuseţe. Dar indiferent de motive, un lucru este cert: mișcarea ne face fericiţi!

Așadar, astăzi, 30 august, începând cu ora 18.00 reghinenii mici și mari sunt invitați la sport. Evenimentul denumit ”Fitness Festival.ro” va avea loc la sala de sport din complexul Parcul Tineretului.

Doritorii vor putea face mișcare alături de  Gusti Moldovan- Fitness Extrem,  Andra Luca- Dans modern copii, Alin Pop- Zumba, Lucian Casoni- Kick Box și Laura Bucur- Zumba.

“Fitness Festival România își asumă misiunea de a insufla la cât mai mulți români dorința de a fi activi. Astfel, ne propunem să aducem fericire, sănătate și motivație în comunătățile noastre. Noi credem că sportul de masă are forța să unească, să inspire și să producă schimbarea în bine!” afirmă prof.Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness.

Proiectul inițiat de Gabriel Toncean are ca parteneri Federația Română de Culturism și Fitness și Primăria și Consiliul Local al Municipiului Reghin.

GRAMA IMOLA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook