Close

Un copil român de un an, la cina oferită lui Arnold Schwarzenegger

Alături de tatăl lui Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Fitness și Culturism, Eric Sebastian, în vârstă de un an, a fost cel mai mic participant la cina oferită de Arnold la Barcelona.

“Este al treilea an consecutiv când suntem invitați la acest eveniment și asta ne onorează. Să stai alături de un mare campion și să asculți poveștile lui este impresionant. Arnold este un om cald, amuzant și extrem de prietenos. A fost încântat de întâlnirea cu cel mai mic fan al lui, iar Eric Sebastian i-a zâmbit. De altfel, cand ne uitam la TV la filmele in care apare Arnold, Eric e mereu cu gura pana la urechi”, a spus Gabriel Toncean.

În cadrul cinei oferite la Barcelona în cinstea lui Arnold Schwarzenegger, România a primit și o veste bună: va organiza cea mai importantă competiție mondială dedicate juniorilor, Campionatul Mondial de Culturism și Fitness pentru Juniori 2020. La ediția de anul viitor, România așteaptă o participare numeroasă, după ce în 2017 peste 500 de sportivi din toată lumea au concurat în România pentru titlul mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook